torsdag den 28. juni 2018

Vi gider ikke sove

Kl. 03:55 ville hvalpene ikke sove længere og var ret insisterende i at ville ud. Først kom de ud at tisse og Essie gav en tår mælk.

Det virkede ikke særlig trættende på de små, så derefter fik de lov til at søge efter godbidder og tøffe lidt rundt. En time senere var de faldet i søvn igen og vi kunne sove videre.

Her til morgen snakkede vi om der måske var for varmt for dem at ligge på petbettæpperne og at det kan være derfor at de vågner om natten. Termometret viser 24 C, så det er et godt bud.

Idag laver vi et område uden tæppe de kan ligge på. Så vil det vise sig om natteroen igen sænker sig over det lille hjem.

At have hvalpe er hos os kontinuerlig afprøvning af små ændringer i dagligdagen og af tips og tricks for at få både hverdag og hvalpenes stimulering til at fungere bedst muligt.

En af vores største succeser for flere kuld siden var da vi stoppede med at have lys ved kassen om natten. En anden succes er tissebakken, som ikke virker helt så godt længere. Den tredje og nyeste succes var da vi begyndte at lære hvalpene at lade være med at hyle når man vil ud.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar