søndag den 26. august 2018

Morgengåtur i byen

Her til morgen var hvalpene på gåtur i byen, hvor de mødte en masse mennesker der ikke ville snakke, men bare gik forbi så hvalpene måtte nøjes med at kigge. De var rolige ved biler der stansede, parkerede og kørte forbi på helt tæt hold.

Vi synes det er vigtigt at der er variation i hvad hvalpene oplever, så de er fortrolige med forskellige typer miljø. Derfor vil vi ikke begrænse luftning til at være en tur på marken og gåturen til kun at foregå i skoven.

Mens de bor hos os bliver de miljøtrænet på , skov, marker, by, parkeringspladser, banegård,  familienliv, dyreklinik og besøg i andre hjem, bilkørsel og meget mere. 

De bliver socialiseret på mennesker: børn, unge, ældre, dyr osv. 

Derudover går de til hvalpetræning en aften om ugen. Ved at gå til træning træner de udover selve pensum også at se og være i ro i nærheden af andre hunde. De lærer et træningssted at kende. Biler der kører ind og ud, mennesker og hunde der går frem og tilbage. Der er ikke noget at sige til at de er trætte efter en træningsdag. 

Til dagligt kan de lege med hinanden og Essie for Olde Sif og Bedste Bea gider sjældent at lege med dem så indimellem laver vi legeaftaler med andre hvalpe på samme alder som de kan mødes og lege med. 

Mange store sten

Vi er på tur i byen 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar